Poolföretag villa Stockholm

Hur går det till?

Ett av huvudmålen med att anlita ett poolföretag är givetvis att få en snygg och hållbar pool på plats, på ett så enkelt sätt som möjligt. Istället för att du ska behöva tänka på mått i projektplanen, lutningen på marken, att behöva åka och släpa hem byggmaterial, och allt annat arbete som krävs vid ett omfattande projekt, vill vi att du ska kunna slappna av. Du som vänder dig till vårt poolföretag är i trygga händer, detta kan intygas av både våra certifikat och våra tidigare kundreferenser.

Första steget mot en ny pool är att höra av dig till oss. Som poolföretag finns vi här för att lyssna på dina önskemål och för att komma med tips och rekommendationer kring hur du kan tänka kring ditt poolbygge.

Vi sluter ett avtal

När vi har full förståelse för vad du vill ha gjort skickar vi en kostnadsfri offert som du sedan kan godkänna. Därefter tar vi fram en utförlig projektplan som du givetvis får lämna feedback på. Så fort allt teoretiskt är på plats sätter vi igång och bygger på avtalat datum! När bygget är klart hör vi av oss till dig för att du ska kunna bekräfta att du är nöjd med arbetet. Därefter genomförs en sista slutbesiktning för att säkerställa att allt är som det ska. Sedan är det bara att bjuda in nära och kära för att ta ett dopp i din nya pool!

Ta kontakt med oss idag för att få hjälp med ditt poolbygge av ett professionellt bygg- och poolföretag med lång branscherfarenhet.

Poolföretag för familj i Stockholm

Vi arbetar i hela Stockholmsområdet

Vi är ett Söderortsbaserat bygg- och poolföretag som vänder oss till kunder i hela Stockholmsområdet. Oavsett var du bor i staden behöver du med andra ord inte tveka innan du kontaktar oss på telefon eller via vårt kontaktformulär här på hemsidan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify