Poolföretag altan Stockholm

Ecodooria Mätteknik AB

Välkommen till oss på Ecodooria Mätteknik AB! Vi är ett Stockholmsbaserat byggföretag som är specialister inom poolbyggnationer. Vi strävar efter att erbjuda så smidiga, kvalitativa och prisvärda byggprojekt som möjligt och finns med dig genom hela processen, från första kontakt, till poolen är på plats och slutbesiktningen är gjord.

Hör av dig till oss på Ecodooria Mätteknik AB idag för en kostnadsfri offert på ett poolbygge eller någon av våra andra byggtjänster!

Våra hantverkare

Samtliga hantverkare i vårt team har lång erfarenhet och relevant utbildning. Utöver det är vi även certifierade vilket är en trygghet för dig som kund. Med oss på Ecodooria Mätteknik AB kan du helt enkelt vara säker på att arbetena utförs på ett korrekt sätt, i enlighet med gällande lagar och regler. 

Poolföretag hantverkare Stockholm

Miljön i åtanke

I samband med våra byggprojekt ser vi alltid till att ha miljön i åtanke. Detta innefattar allt från avfallshantering till val av material och redskap. När du vänder dig till oss på Ecodooria Mätteknik AB vänder du dig till en klimatvänlig firma!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify