Hur kan vi stå till tjänst?

Dags att bygga om eller bygga nytt? Då hjälper vi gärna till! Vi erbjuder ett brett tjänsteutbud och har alla nödvändiga certifikat på plats. Nedan finner du ett flertal exempel på våra tjänster.

services_icon1

Poolbyggnation

Ett av de områden vi specialiserar oss inom är poolbyggnationer. Du som kontaktar oss för att bygga pool kan alltid räkna med personlig service där vi är lyhörda inför dina önskemål och idéer. Vi tar hand om allt kring poolbygget, från markarbetet till att installera tillbehör. Vi kan även bygga badtunnor och genomföra andra typer av spa-liknande projekt.

services_icon1

Totalrenovering

Dags att ge din bostad ett lyft? Då är vi bara ett samtal bort! Vi genomför ett flertal totalrenoveringar per år och ser alltid till att varje del av renoveringen håller hög kvalitet. Ta kontakt med oss idag för mer information!

services_icon1.png

Bygga hus

Att bygga ett nytt hus från grunden är ett omfattande arbete som kommer ge dig en fantastisk bostad som känns precis som ett hem ska göra. Vänd dig till oss för att slippa stressen och huvudvärken som ett husbygge ofta kan medföra. Vi är proffs inom området och får allt att flyta på smidigt!

services_icon1

Konsultation

Oavsett om du vill anlita oss för ovanstående tjänster, eller om du vill ha hjälp med dränering, stensättning, schaktning, trädgårdsarbeten, eller någon annan av våra tjänster kan vi alltid erbjuda konsultation i samband med detta. Vi guidar dig genom hela processen och kommer med värdefulla tips!